Femke

Mijn naam is Femke Engelen en samen met mijn partner Sjoerd Sijmonsma hebben we 3 Tollers en een Labrador.

Daya (2009) is mijn 1e Toller en met haar is de passie voor het vak begonnen. Zij is een hond die me uitdaging geeft, een echt werkdrift heeft en één die me altijd wat nieuws leert. Zij is de gene die mij heeft kennis laten maken met heel veel disciplines die er zijn om met de hond te ondernemen, maar ook om meer naar honden te leren kijken en daarmee te gaan werken.  Liv (2012) is mijn clowntje. Zij haalt het beste op een speelse manier naar voren. Zij daagt me uit om ook op hoog niveau te trainen en te lopen. Daarnaast brengt ze een vrolijke sfeer is huis. Halo (2017) is de dochter van Liv en is bij mij geboren. Met haar gaan we weer helemaal overnieuw beginnen en gaan we zien wat zij mij leert en vreugde ze mee gaat brengen.

Ik ben zelf opgeleid kynologisch instructeur, gedragstherapeute en praktijkspeur instructeur. Om me op de hoogte te houden op kynologisch gebied en de laatste trends van trainingen, volg ik naast opleiding ook vele verschillende seminars, workshops en trainingen.

Naast allerlei opleidingen heb ik al heel wat jaren ervaring in het begeleiden van gezinnen met hun hond/puppy in vorm van cursussen of door middel van speuren. Het is voor mij een uitdaging om mens en hond elkaar beter te leren begrijpen en samen op een speelse manier het beste uit elkaar te halen om een mooie samenwerking te krijgen tussen eigenaar en zijn hond. Tevens bied ik uitdaging op ieder zijn vlak.

Wilt u weten wat ik allemaal heb gevolgd om mijn kennis op te bouwen, neem dan even een kijkje in mijn CV.