Wij zijn een kleinschalige hondenschool die hond en zijn baas begeleid bij opvoeding, sport en gedragsproblemen.

Onze trainingen worden met positieve trainingsmethodes gegeven, want hoe mooi en leuk is het om met plezier samen te kunnen trainen. Wij trainen door middel van beloningen, oplossingen te zoeken en door heel veel spel elementen in de trainingen in te bouwen.

 

Onze Visie

 

Doordat iedere hond, ieder persoon en uiteindelijk dus ook iedere combinatie uniek is. Proberen we iedere combinatie individueel te begeleiden. Standaard trainingsprogramma’s zijn mooi, maar omdat iedereen uniek is sluit dit niet altijd aan. Wij gaan met je aan de slag in wat jullie samen nodig hebben om te bereiken wat jullie graag willen bereiken.
Of dit nu een basis richting de hondensport, FCI Obedience van beginners tot het hoogste niveau en detectie. Maar ook als je hond te veel trekt, hulp bij socialiseren of hulp met gedragsproblemen. Wij kunnen jullie hulp bieden.

 

Ons doel

 

Is dat jij en jou hond elkaar beter leren begrijpen. Samen plezier hebben. Een nog mooiere band samen krijgen en om het beste uit jullie samen te halen. Wij leren jou kijken naar je hond en waar zijn/haar behoefte liggen. En hoe je hier het beste mee om kan gaan.